Toate comenzile primite între 1 și 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai! Paște Fericit și Sărbători Luminate alături de toți cei dragi!

7 motive pentru care ai nevoie de sisteme de purificare pentru apa la tine acasa

7 motive pentru care ai nevoie de sisteme de purificare pentru apa la tine acasa

Purificarea apei este un proces de curatare si salubrizare prin care apa devine potabila. 

Avem nevoie de sisteme de purificare apa deoarece acestea sunt create special pentru pentru a indeparta bacterii, germeni, mercur sau plumb din apa pe care o bem. 

Microorganismele din apa sunt nocive sanatatii, insa mai sunt si alte motive pentru care sa investesti in aparate de purificare a apei. 

1. Inlatura clorul cu sisteme de purificare apa

Probabil cel mai simplu pentru noi, ca simpli consumatori, e sa identificam care contine clor. Are gustul specific, usuca pielea, scalpul, transforma firele de par netede si stralucitoare in fire uscate si casante. 

In afara de repercusiunile vizibile pe care le are apa cu clor, mai sunt si unele care se intampla in timp, dar care sunt dezastruoase. Prea mult clor in apa creste riscul de cancer si afecteaza sanatatea inimii si a vaselor de sange. 

Purificatoarele de apa tin clorul la distanta de apa pe care o folosesti si te ajuta sa-ti pastrezi sanatatea pentru mai mult timp. 

2. Scapi de niste costuri mari 

Daca stii ca apa de la retea e nasatoasa, probabil ai incercat sa eviti pe cat posibil sa o consumi. 

Cea mai la indemana solutie in acest sens este sa cumperi apa imbuteliata. Totusi, pe termen lung aceasta solutie este destul de costisitoare. Chiar daca pare putin sa cheltui cativa lei pe un flacon cu apa, cand tragi linie la sfarsit de luna, iti dai seama ca ai cheltuit mai mult decat te tinea portofelul. Plus ca, nu esti singur in casa si mai trebuie sa cumperi apa si pentru ceilalti membri ai familiei. 

Cu un sistem de purificare al apei iesi mult mai bine din punct de vedere financiar. Platesti o singura data, atunci cand il cumperi, dupa care te bucuri de apa curata in mod gratuit. 

3. Protejezi mediul 

Pe langa faptul ca economisesti bani, protejezi planeta. Oamenii arunca tot mai multe flacoane de plastic, si nici macar jumatate dintre ele nu sunt reciclate. 

Si … unui PET ii ia 450 de ani sa se descompuna. 

4. Aroma apei este mai placuta 

Impuritatile din apa strica gustul apei de la robinet. Apa nu ar trebui sa aiba niciun fel de gust, asa ca, daca simti orice aroma e din cauza ca apa are in compozitie substante daunatoare. 

O varianta ar fi sa fierbi apa, insa tot procesul dureaza destul de mult. 

5. Economiseste timp 

Si asa ajungem la punctul 5.

Fierberea apei este eficienta, dar dureaza. Apa trebuie fiarta, racita, depozitata si asta cere timp. Plus ca trebuie sa o supraveghezi in timpul procesului de fierbere. 

Lucrurile se complica cand ai nevoie de cantitati mai mari. 

Ei bine, purificatoarele se ocupa singure de intreg procesul de curatare. Tot ce ai de facut le sa instalezi si apoi sa le lasi sa isi faca singure treaba. 

6. Pastreaza pielea sanatoasa si catifelata 

Apa impura duce la iritatii ale pielii. Mai mult, daca deja te confrunti cu alergiile, simptomele lor se pot amplifica. 

De exemplu, daca ai dermatita atopica, pielea de pe maini si picioare este foarte uscata si apar mancarimile. Daca apa cu care te speli este impura, sunt sanse mari ca pielea ta sa se usuce mult mai tare decat de obicei si ca mancarimile sa fie mai pronuntate. 

7. Mai putine bacterii 

Bacteriile provoaca boli si sunt foarte daunatoare in special pentru persoanele sensibile, copii si persoane in varsta, dar si pentru cei care au un sistem imunitar slabit. De asemenea, daca esti insarcinata, cel mai bine pentru tine si copil este sa consumi apa purificata in prealabil. 

Purificatoarele pentru apa previn patrunderea microbilor in apa si iti protejeazaa sanatatea pe termen lung. 

Asa ca, nu te baza pe procesele care au loc in regiile de apa. Chiar daca unele impuritati sunt eliminate acolo, drumul apei trece prin tevi care de multe ori o contamineaza, iar apa care curge la robinet poate fi plina de microorganisme daunatoare. 

La noi, gasesti purificatoarele necesare pentru ca tu si familia ta sa va simtiti in siguranta cand beti apa. Intra pe site-ul nostru si comanda sisteme de purificare apa pentru sanatatea ta. 

 

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 -17:00

0376 447 447 contact@aqualine.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!