Apa cu adevarat curata cu ajutorul sterilizatoarelor cu UV

Apa cu adevarat curata cu ajutorul sterilizatoarelor cu UV

E perfect normal sa iti doresti ca apa pe care o consumi sa fie cat mai curata - in fond, este ceea ce te tine in viata. Apa te hidrateaza, iti ajuta organismul sa functioneze normal, o folosesti pentru a te spala si pentru a pregati mancarea pe care o consumi. Iar folosirea unor filtre pentru purificarea apei este una dintre cele mai bune investitii pe care le poti face in sanatatea ta, indiferent daca vorbim despre un filtru inline, o statie de filtrare pentru intreaga locuinta sau o simpla cana filtranta pentru apa de baut.

Faptul ca in apa exista diverse substante nocive nu mai e de mult un secret; chiar si clorul, al carui rol este sa dezinfecteze apa, poate fi daunator pentru sanatate in cantitati mari. Iar in functie de regiunea in care locuiesti si de sursa de provenienta a apei, in ea mai poti gasi fier, mangan, calcar, sau chiar urme de pamant si plante. Toate acestea pot fi cu usurinta indepartate prin instalarea unui filtru pentru apa, dar putina lume stie ca aceste filtre nu te scapa si de bacterii, virusuri si alte microorganisme.

Pentru o apa cu adevarat curata si dezinfectata, ai nevoie de un sterilizator de apa cu UV. Acest sistem distruge in proportie de 99,97 % microorganismele, sterilizarea cu raze ultraviolete fiind recunoscuta la nivel mondial ca cea mai sigura metoda de dezinfectare a apei. In plus, este un proces care nu polueaza si nici nu lasa alte reziduuri in apa, care sa ii afecteze mirosul sau gustul. Practic, sterilizatorul se monteaza pe teava de apa, iar apa trece in interiorul lui prin fata unei lampi cu UV si lumina omoara bacteriile si virusurile din ea.

Daca nu esti familiar cu termenul “ultraviolet” (prescurtat “UV”), trebuie sa stii ca acesta se refera la o frecventa a undelor luminoase. Cel mai cunoscut exemplu sunt razele solare, ce contin spectrul UV al luminii. Unele frecvente, in functie de lungimea lor, pot distruge ADN-ul microorganismelor si abilitatea acestora de a se reproduce. Sterilizatoarele de apa cu UV folosesc exact acele frecvente care omoara orice forma de viata din apa, dar nu trebuie sa te ingrijorezi: nu te vor afecta pe tine.

Folosite la scara din din ce in ce mai larga in tarile occidentale, aceste sterilizatoare sunt optiunea preferata de multe gospodarii pentru dezinfectarea apei. Pusi in fata alegerii dintre clor si sterilizatoare cu UV, majoritatea oamenilor vor opta pentru a doua varianta datorita beneficiilor pe care le are asupra sanatatii. Prin faptul ca nu lasa urme sau alte chimicale in apa, sterilizatoarele sunt singura metoda de dezinfectare care iti dau o apa cu adevarat curata.

Asa ca nu mai sta pe ganduri si fa cea mai buna investitie in sanatatea ta si a familiei tale: cumpara acum un sterilizator de apa cu UV!

 

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 -17:00

0376 447 447 contact@aqualine.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!