Avantanjele unui sterilizator de apa cu UV

Avantanjele unui sterilizator de apa cu UV

Nivelul de poluare in intreaga lume a atins cote foarte mari si la fel se intampla si in Romania. Acest lucru face ca apa pe care o consumam din retea sa fie de foarte multe ori contaminata, lucru ce ne afecteaza sanatatea. Consumarea apei imbuteliate nu este o solutie foarte buna, mai ales in cazul in care pe piata exista o multime de solutii pentru filtrarea apei, cum ar fi sterilizatorul de apa cu UV despre care vorbim in articolul de azi.

Sterilizarea cu ultraviolete este cea mai sigura metoda de dezinfectie a apei la nivel mondial - aceasta metoda se utilizeaza in multe tari de foarte multi ani. Bacteriile, virusii si alte microorganisme sunt distruse in procent de 99,97% la trecerea prin fata lampii cu ultraviolete. Dezinfectarea cu lumina ultravioleta este un proces eficient si foarte potrivit din punct de vedere al interactiunii cu mediul inconjurator pentru ca nu polueaza in niciun fel. De asemenea, nu lasa in apa reziduuri sau produse daunatoare si nu afecteaza gustul sau mirosul apei.

Sterilizatorul de apa cu UV se utilizeaza in foarte multe domenii, de la sterilizarea apei din casa pana la sterilizarea biberoanelor, a instrumentelor din spitale, fabrici de medicamente, laboratoare de cercetare, vapoare, statii si nave spatiale, etc. Asta inseamna ca poti achizitiona un astfel de sterilizator pentru ca tu si cei dragi sa beneficiati de o apa curata si sanatoasa. In continuare iti prezentam 3 dintre cele mai utilizate sterilizatoare de apa cu UV pe care clientii nostri le-au ales:

Sterilizator apa cu UV Aquazone - Aquaz-S6

Acest sterilizator este destinat pentru uz rezidential si reuseste uciderea sau inactivarea bacteriilor, a virusilor si a altor organisme primitive, dezinfectarea apei din spitale, medii farmaceutice si industria de prelucrare a alimentelor, dar si dezinfectarea apei potabile si piscine.

Putere efectiva UV: 6W
Debit maxim :
16 mJ/cm²  - 400 litri/h
30 mJ/cm²  - 200 litri/h
40 mJ/cm²  - 200 litri/h
Intrare/iesire: 1/4"
Presiune maxima :6,8 bar
Temperatura maxima: 40 °C
Temperatura minima : 2 °C
Dimensiuni (cm) : 5 x 27 [d x L]
Lampa UV (consumabil) : S6WRL

Sterilizator apa cu UV Aquazone - Aqua-R55

Este specific pentru uz rezidential si ofera o apa curata pe care o poti utiliza in foarte multe domenii. De la consumarea propriu-zisa, la pregatirea diverselor preparate alimentare sau sterilizarea diferitelor obiecte sau accesorii pentru copii, in spitale, farmacii sau alte domenii.

Putere efectiva UV: 55W
Debit maxim :
16 mJ/cm²  - 6900 litri/h
30 mJ/cm²  - 3700 litri/h
40 mJ/cm²  - 2800 litri/h
Intrare/iesire: 1"
Presiune maxima :6,8 bar
Temperatura maxima: 40 °C
Temperatura minima : 2 °C
Dimensiuni (cm) : 6,3 x 95 [d x L]
Lampa UV (consumabil) : S55WRL

Sterilizator apa cu UV Aquazone Industrial - Aquaz-S165

Acest model de sterilizator este destinat pentru uz industrial si comercial, iar asta inseamna ca dispune de mai multe avantaje in comparatie cu un sterilizator de apa cu UV pentru uz rezidential. Adica acest sterilizator ofera o cantitate mult mai mare de apa curata.

Lampi UV: 3 x 55W
Debit maxim :
16 mJ/cm²  - 20 mc/h
30 mJ/cm²  - 11 mc/h
40 mJ/cm²  - 8,3 mc/h
Intrare/iesire: 1,5"
Presiune maxima :6,8 bar
Temperatura maxima: 40 °C
Temperatura minima : 2 °C
Dimensiuni (cm) : 13,3 x 95 [d x L]
Lampa UV (consumabil) : S55WRL

 

Achizitionarea unui sterilizator de apa cu UV iti va usura viata, deoarece nu va mai fi nevoie sa achizitionezi alte filtre, iar in acest mod investitia se va amortiza foarte repede. In magazinul nostru online gasesti o gama variata de astfel de sterilizatoare si iti oferim si consultanta in alegerea si montarea lor. Asa ca, investeste intr-un astfel de sterilizator si investesti in sanatatea ta si a celor dragi.

 

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 -17:00

0376 447 447 contact@aqualine.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!