Beneficiile utilizarii filtrelor in-line

Beneficiile utilizarii filtrelor in-line

Nu incape indoiala ca apa este un element vital pentru orice forma de viata, si unul chiar mai important decat hrana. Fara mancare, un om poate rezista pana la 40 zile, dar fara apa doar 3. Nu doar ca hidratarea constanta ne tine in viata, dar consumul unei cantitati suficiente de apa ne aduce si nenumarate beneficii.

Toate organele din corp sunt ajutate sa functioneze in parametrii optimi atunci cand bem apa: riscul bolilor de inima scade, creierul este mai alert si sistemul digestiv isi face treaba mai bine. In plus, consumul de apa ne ajuta sa slabim, ne intareste musculatura si ne mentine tineri.

Totusi, nu orice fel de apa este atat de benefica precum credem. Din pacate, apa poate contine pamant, minerale, chimicale si alte impuritati care uneori sunt imposibil de detectat pentru ca nu ii schimba mirosul sau culoarea. Aceste impuritati pot dauna sanatatii, in special atunci cand includ microorganisme si bacterii care provoaca boli dintre cele mai grave - de la probleme de digestie pana la probleme ale inimii ce pot chiar sa duca la moarte.

De aceea este recomandat ca toata apa pe care o bem, si chiar si cea pe care o folosim pentru spalarea hainelor sau a vaselor, sa treaca mai intai printr-un sistem de filtre in-line, care o purifica prin indepartarea impuritatilor. Acest proces nu doar ca rezulta intr-o apa mai curata si mai sanatoasa, dar si cu un gust mai bun. Iata cum actioneaza filtrele in-line:

1. Inlatura sedimentele

Filtrele in-line sunt folosite pentru a inlatura particulele de pamant, namol si argila din apa, fiind deosebit de utile in special in cazul locuintelor din zona rurala sau care se alimenteaza cu apa din fantani sau izvoare, si nu din reteaua de alimentare a unui oras. Aceste impuritati, denumite sedimente, nu sunt de obicei un risc pentru sanatate, dar de cele mai multe ori fac apa sa aiba un gust neplacut si o culoare maronie.

2. Reduc mineralele

Fierul si alte minerale precum calciul sau manganul nu sunt periculoase pentru sanatatea noastra in cantitati mici, dar daca se regasesc in apa pe care o bem ii pot da acesteia un gust metalic foarte pronuntat. Fierul si manganul pot cauza pete pe rufe daca apa cu care sunt spalate contine aceste elemente, si iti pot afecta vasele din portelan, decolorandu-le. In plus, aceste minerale se depun pe instalatia de apa si, in timp, reduc presiunea apei putand chiar sa infunde complet tevile. Din fericire, ele pot fi inlaturate din apa pe care o bem si pe care o folosim in casa cu ajutorul filtrelor in-line.

3. Inlatura agentii patogeni

Filtrarea apei este esentiala pentru a inlatura bacteriile periculoase si parazitii. Cryptosporidium, de exemplu, este o bacterie care provoaca diaree si care este rezistenta la clor, deci poate fi eliminata din apa doar cu ajutorul unui filtru. Anaba este una dintre primele bacterii de pe Pamant si actioneaza violent asupra sistemului nervos, putand produce stop respirator. Exemplele sunt multe, dar este important de stiut ca toate aceste bacterii nocive pot fi inlaturate complet din apa daca folosim filtre in-line micro, ultra si nano.

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 -17:00

0376 447 447 contact@aqualine.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!