Cel mai asteptat eveniment al anului: Black Friday vine cu oferte explozive la Aqualine

Cel mai asteptat eveniment al anului: Black Friday vine cu oferte explozive la Aqualine
Cele mai bune oferte de Black Friday la produse pentru filtrarea si tratarea apei le poti gasi anul acesta la Aqualine!

Daca iti doresti apa curata si purificata zi de zi, acasa la tine sau la birou, ai nevoie de sisteme de filtrare si tratare a apei de incredere. Poate ai luat in calcul o astfel de investitie, dar ai amanat momentul pana in prezent. 

Avand in vedere ca se apropie Black Friday, cel mai asteptat eveniment de cumparaturi al anului, pregateste-te sa pui mana pe cele mai bune oferte!

Aqualine vine in intampinarea ta cu o gama variata de sisteme de purificare a apei, cani filtrante, filtre casnice dar si echipamente pentru birou, la cele mai bune preturi de Black Friday. 

Ofertele noastre vor include reduceri de pana la 70% la produsele din magazin. Cu aceasta ocazie, poti deveni unul din clientii nostri multumiti si sa te bucuri de preturi disponibile doar o data in acest an.

Cum poti afla de ofertele si startul campaniei de Black Friday? 

Alege sa te abonezi la newsletter-ul nostru si vei fi primul/prima care va afla despre promotiile noastre. De asemenea, iti vom oferi si detalii despre data de incepere a evenimentului, astfel incat sa nu ratezi nici o oportunitate.

De ce sa cumpar de Black Friday?


Black Friday este o sarbatoare a cumparaturilor, ce vine in intampinarea clientilor cu cele mai bune oferte de peste an. 

La Aqualine, dorim ca aceasta sarbatoare sa fie un prilej de bucurie pentru clientii nostri, de aceea depunem cele mai mari eforturi pentru a le oferi preturile cele mai bune din piata.

In cazul in care nu ai reusit sa iti cumperi o cana filtranta sau un echipament de filtrare si tratare a apei pana in prezent, acum este cel mai bun moment sa faci asta. Vei aprecia atat ofertele noastre, cat si oportunitatea de a te bucura de apa curata impreuna cu cei dragi tie. Cu ajutorul sistemelor noastre de filtrare a apei, vei uita de gustul si mirosul neplacut al clorului, de prezenta agentilor patogeni, a sedimentelor si altor componente nedorite. 

Ofertele de Black Friday iti permit sa incerci echipamente de filtrare de inalta calitate la preturi mai mult decat accesibile!


Ce inseamna Black Friday la Aqualine?


La Aqualine, obiectivul nostru principal este de a oferi clientilor nostri cele mai eficiente metode de filtrare a apei. 

Avem solutii ce se preteaza atat pentru uz caznic, cat si pentru birouri, unde volumul de apa tratat este mai mare. Asadar, portofoliul nostru de produse nu include doar echipamente si cani de filtrare a apei. 

In magazinul nostru poti gasi sisteme pentru osmoza inversa, dedurizare a apei, sterilizare cu UV, denitrificare, eliminare fier si mangan, precum si accesorii pentru sistemele oferite.

Putem oferi solutia potrivita pentru fiecare client, in functie de probleme sale legate de apa de consum, astfel incat sa nu mai existe ingrijorari legate de puritatea apei. 

Iar de Black Friday, ce oferim in plus sunt ofertele ce vor face gama noastra de produse mai accesibile decat de obicei. Cu aceasta ocazie, vrem sa oferim tuturor sansa de a ne incerca produsele si de a descoperi calitatea acestora.

Vrem sa mentionam ca Black Friday la Aqualine sa va desfasura pe o perioada determinata si in limita stocurilor disponibile. De aceea, va recomandam inscrierea la newsletter pentru a afla din timp cand se dau startul reducerilor.


Am nevoie de produse pentru filtrarea si tratarea apei?


Apa nu este peste tot la fel, dar, oriunde ai locui in tara, cu siguranta nu esti incantat(a) de gustul si mirosul apei de la robinet. Asta pe langa incertitudinea ca apa furnizata de reteaua publica nu este de cea mai buna calitate. 

Acest lucru ne impinge pe multi dintre noi sa alegem consumul de apa imbuteliata. Dar, cum ar fi sa nu mai trebuiasca sa cumparam bidoane si sticle de apa tot timpul?

Instalarea unei statii de filtrare inseamna apa purificata disponibila oricand si in ce cantitati doresti. Trebuie doar sa alegi solutia de filtrare potrivita pentru tine. 

Daca nu stii ce sa alegi, specialistii nostri iti stau la dispozitie. Cu ajutorul lor poti sa gasesti produsul potrivit pentru nevoile tale.


Ce pot sa comand de Black Friday din magazinul online Aqualine?


Newsletter-ul nostru va dezvalui cele mai bune oferte de Black Friday la produse pentru filtrarea si tratarea apei, asa ca nu uita sa te inscrii. 

Acest newsletter se va trimite tuturor celor care s-au inscris cu adresa de email in pagina noastra de campanie. Pe langa ofertele prezentate de newsletter vei mai gasi si alte reduceri de pret la produsele din magazin. 

Viziteaza-ne de Black Friday si adauga-ti produsele in cos la cele mai mici preturi din 2021!

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 -17:00

0376 447 447 contact@aqualine.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!