Cele mai bune sisteme de purificare si ultrafiltrare a apei

Cele mai bune sisteme de purificare si ultrafiltrare a apei

Atunci cand vorbim despre apa, vorbim despre sanatatea noastra, indiferent de modul in care o utilizam. Cel mai des ne este afectata sanatatea atunci cand consumam apa direct, deoarece are efecte asupra organismului atat la interior, cat si la exterior. In articolul de azi vorbim despre cum putem avea grija de noi si de cei dragi cu ajutorul celor mai bune sisteme de purificare pentru apa pe care le poti comanda direct din magazinul nostru si beneficiezi si de asistenta din partea echipei noastre.

In Romania, apa potabila este contaminata in foarte multe zone, iar asta duce la diverse afectiuni in sistemul imunitar si la reactii alergice la nivelul pielii. Cand vorbim de consum casnic de apa, vorbim atat de apa pe care o bem, cat si de apa cu care pregatim mancarea sau spalam rufele. O apa contaminata are efecte si asupra electronicelor si electrocasnicelor, iar asta inseamna investitii in masina de spalat haine si vase, in aparatul de cafea, blender sau orice alt aparat care utilizeaza apa.

In continuare iti prezentam trei dintre cele mai cumparate si indragite sisteme de purificare a apei pe care le poti achizitiona si monta la tine acasa si astfel, sa te bucuri de o apa mereu curata si sanatoasa pe care toti membrii familiei tale o pot consuma in diverse forme. Asadar, care sunt cele mai indragite 3 sisteme de purificare si ultrafiltrare a apei?

Sistem 2 in 1 de microfiltrare si alcalinizare Excito-CL

Acest sistem este in topul sistemelor de purificare a apei pe care clientii nostri le utilizeaza. Aquafilter a adus pe piata acest sistem de filtrare a apei in 5 etape EXCITO-CL, adecvat pentru instalatiile POU (Point of Use). Printr-o combinatie precisa de pre-filtrare, dedurizare, carbune activat cu medii speciale, alcalinizare, reducere ORP si tratamente antimicrobiene, asigura o alimentare continua cu apa proaspata, curata si alcalina. Apa alcalina a fost demonstrat ca este un puternic antioxidant, stimuland sistemul imunitar si oferind o hidratare mai buna a corpului.

Mod de utilizare:

Filtru de sedimente de 5 microni: AIPRO-1M-CL - se inlocuieste la 6-8 luni
Cartus de dedurizare: AISTRO-L-CL - se inlocuieste la 6-8 luni
Cartus carbon activ: FCCBL-S-CL - se inlocuieste la 6-8 luni
Cartus de alcalinizare si reducere ORP: AIFIR-200 - se inlocuieste la 12-18 luni
Cartus cu fibra antimicrobiana si carbon activ granulat: AICRO-AB - se inlocuieste la 6-8 luni

Sistem Ultrafiltrare apa Excito B

Acest sistem este unul dintre cele mai apreciate sisteme de purificare a apei si a fost comandat de foarte multi clienti datorita pretului si calitatii. Include un set standard de cartuse, conector, baterie si manual de utilizare.

Sistemul contine 5 trepte de filtrare:

Prima treapta – filtrare de sedimente la 20 microni care va indeparta din apa mizeria, rugina, nisipul, malul, etc. (se inlocuieste la 6 luni),

Treapta a doua – se reduce duritatea apei si se elimina fierul din apa. (se inlocuieste la 6 luni),

Treapta a treia – contine carbune activat si se elimina 99% dintre chimicalele organice, pesticide, ierbicide, clorul si multi alti contaminanti nocivi pentru organismul uman, imbunatateste culoare, gustul si mirosul apei. (se inlocuieste la 6 luni),

Treapta a patra – se elimina metalele grele din apa (mercur, arseniu, plumb, cadmiu, etc). (se inlocuieste la 6 luni),

Treapta a cincea – ULTRAFILTRARE – cu ajutorul membranei capilare se elimina toti contaminantii de pana la 0.02 microni, bacterii, fungi, spori si unii virusi (se inlocuieste la 12 luni).

Caracteristici:

  • nu elimina mineralele din apa;
  • nu elimina apa la drenaj;
  • in cazul in care se doreste folosirea sistemului pe apa de put, se recomanda tratarea apei inainte;

Sistem de microfiltrare al apei in 3 etape Aquafilter FP3-K1

Printr-o combinatie precisa de cartuse filtrante, sistemul de microfiltrare al apei AQUAFILTER FP3-K1 asigura o alimentare continua cu apa potabila proaspata si curata.

Este compus din urmatoarele cartuse:

- FCPS5 - elimina nisipul mecanic, rugina si materii solide in suspensie - de pana la 5 μm,
- FCCST2 - reduce duritatea apei prin schimbarea ionilor de calciu si magneziu cu ionii de sodiu, in acelasi timp asigurand si scaderea concentratiei de fier din apa,
- FCCBKDF - cartus filtrant in trei trepte: carbune activat din nuca de cocos, mediu de filtrare KDF® si fibre de polipropilena (indeparteaza hidrogenul sulfurat, clor, pesticide, fenol, benzen, reduce concentratia de metale grele: arsenic, plumb, cadmiu).

Caracteristici:

- Calitate superioara;
- Preturi competitive;
- Livrarea rapida a produselor;
- O gama larga de tipuri de cartuse filtrante interschimbabile;
- Fabricat in UE;
- Compact, dimensiunea potrivita pentru apartament;
- Fabricat din materiale compatibile FDA CFR-21;
- Trei etape de filtrare;
- Usor de instalat ;
- Sisteme echipate cu robinet modern si toate accesoriile de instalare.

Daca iti doresti o apa curata si sanatoasa la tine acasa, alege unul dintre cele mai bune sisteme de purificare pentru apa direct din magazinul nostru online!

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 -17:00

0376 447 447 contact@aqualine.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!