Cum sa ai apa curata si sanatoasa mereu la indemana chiar si in vacanta

Cum sa ai apa curata si sanatoasa mereu la indemana chiar si in vacanta

Vara a sosit, temperaturile au crescut rapid, iar gandul la vacanta ne zboara mai ceva ca un avion cu reactie. Si toate sunt bune si frumoase pana cand ne gandim la concediu. Indiferent cu ce mijloc de transport alegem sa calatorim, putem sa punem in bagaj cateva cani filtrante sau alte produse care ne ofera o apa curata si sanatoasa in fiecare moment. 

Pe langa zonele frumoase ale tarii noastre sau ale lumii, pe langa peisajele care te lasa fara suflare si pe langa cele mai bune si interesante preparate pe care le poti gusta, ai nevoie mereu la indemana de apa curata, sanatoasa, proaspata si fara microorganisme, metale sau alte lucruri.

Calatoresti cu avionul

Daca alegi sa mergi in vacanta cu avionul, poti sa iei cu tine in bagajul de cala o cana filtranta de 3,5 litri. Aceasta cana dispune de un filtru purificator care elimina microorganismele aflate in apa si regleaza ph-ul acesteia. De foarte multe ori, zonele in care alegem sa mergem in vacanta dispun de o apa dura sau cu diferite impuritati. Indiferent ca stai la hotel, intr-un apartament sau in alte locuri, cana filtranta iti ofera o apa curata in fiecare moment. 

Ajunge doar sa adaugi prin locul destinat apa de la robinet, sa o lasi sa curga prin filtru si apoi sa te bucuri de cea mai gustoasa, curata si sanatoasa apa chiar si atunci cand nu esti acasa la tine. Canile filtrante pe care le gasesti in magazinul nostru online se pot introduce in frigider, la rece, pentru zilele foarte calduroase. Canile pot fi utilizate o perioada foarte lunga de timp, mai ales ca poti sa schimbi filtrele cat de des este nevoie in functie de apa pe care o utilizezi.

Calatoresti cu masina

Daca alegi sa mergi in vacanta cu masina sau rulota, poti sa iei cu tine in bagaj o cana filtranta de 5 litri. Cu atat mai mult cu cat drumurile cu masina dureaza mai mult, ai nevoie de hidratare indelungata, mai ales daca alegi sa calatoresti vara. Poate ai copii si poate si un animalut de companie. Copiii si animalutele au nevoie de hidratare permanenta, iar pentru asta poti sa le oferi in timpul calatoriei si nu numai, o apa curata si sanatoasa. 

Pune in bagaj o cana filtranta, o para de dus cu filtru si un filtru de bucatarie pentru apa care vine direct de la reteaua nationala.

 

Indiferent unde calatoresti si indiferent de mijlocul de transport ales, aceste 3 produse sunt indispensabile cand vine vorba de calitatea apei si de ce nu, chiar de calitatea vietii. 

 

 

Filtre de apa pentru vacanta

Cana filtranta te ajuta sa ai la indemana apa curata si sanatoasa direct de la reteaua nationala de apa. In acest fel, nu vei mai fi nevoie sa cumperi si sa cari acasa sticle si bidoane de apa din comert. Pe langa asta, depozitarea apei in astfel de recipiente de plastic face ca apa sa preaia diferite substante din acele sticle din material plastic. Astfel, consumand o apa cu ajutorul canilor filtrante, faci economie si te bucuri de o apa curata si sanatoasa la orice ora. Tot ce trebuie sa faci este sa torni apa de la robinet direct in cana filtranta si sa consumi apa care a trecut prin filtru.

Daca in vacantele tale mergi cu rulota sau poate ajungi la cazare intr-o zona cu apa dura sau cu diverse impuritati, poti sa achizitionezi si sa ai la tine un filtru de apa pentru robinet cu carbon activ. Acest filtru se instaleaza direct pe robinetul de la bucatarie din rulota, bucataria din cabana, hotel sau alte locuri unde te vei caza. Acest filtru elimina clorul rezidual, nisipul, rugina, sedimentele si alte materii in suspensie, imbunatatind astfel gustul si mirosul apei. 

Principalele avantaje ale filtrului pentru robinet sunt: 

  • Montare usoara si facila
  • Apa curata direct la robinet
  • Posibilitatea comutarii intre apa filtrata si apa nefiltrata
  • Costuri reduse de exploatare
  • Compatibil cu majoritatea bateriilor 
  • Adaptori si garnituri incluse
  • Usor de transportat oriunde

Pentru ca avem nevoie de apa curata si atunci cand facem baie sau dus, exista posibilitatea filtrarii apei in acest sens. Daca stii ca pielea ta si a celor dragi cu care mergi in vacanta este una sensibila la apa cu ph care depasesc limitele normale, atunci ai nevoie de o para de dus cu filtru care filtreaza direct apa care ajunge prin capul dusului pe pielea ta. 

filtre casnice

Acest filtru asigura indepartarea clorului din apa de pana la 99%. De asemenea, reduce continutul de metale grele, cum ar fi: plumb, crom si mercur. Filtru de dus indeparteaza in mod eficient vaporii nocivi cauzati de amestecul de apa fierbinte si clor in timpul dusurilor. Avantajul acestui filtru este ca se comporta la fel ca si un filtru de apa portabil pe care il utilizezi in baie. 

Pentru o vacanta plina de bucurie, alege sa iei cu tine cani filtrante sau alte filtre pe care le poti transporta foarte usor si pe care le poti utiliza in fiecare zi pentru un plus de sanatate! 

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 -17:00

0376 447 447 contact@aqualine.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!