Cum te ajuta apa curata in lupta cu bacteriile, microbii si virusii

Cum te ajuta apa curata in lupta cu bacteriile, microbii si virusii

Vremurile pe care le-au trait bunicii si parintii nostrii, dar si vremurile pe care le traim noi si le vor trai copiii nostri, s-au schimbat si se schimba in fiecare zi. Ce nu se schimba, este importanta apei. Insa, ceea ce putem face noi in zilele acestea, este sa utilizam filtre casnice pentru a avea o apa curata si sanatoasa direct la noi acasa.

Studiile ne arata ca, apa pe care o consumam ne poate crea diverse afectiuni care se pot transforma in probleme serioase de sanatate. Indiferent ca vorbim de apa potabila pe care o bem sau o utilizam la gatit, sau despre apa pe care o utilizam pentru spalat, apa ne poate afecta foarte mult sanatatea. 

Situatia actuala si vremurile pe care le traim acum, ne fac sa ne gandim la apa, la igienizare, dezinfectare si curatenie, intr-un alt mod. Daca pana acum priveam chiar si spalatul mainilor sau al hainelor ca pe un lucru care trebuie facut, acum se pare ca nivelul de constientizare al pericolului a crescut. 

Pentru ca in aceasta perioada #stamacasa, avem nevoie sa curatam, igienizam si sa dezinfectam totul in jurul nostru. Stim cu totii ca apa care vine prin reteaua nationala cu este 100% sigura si curata. Astfel ca, in magazinul nostru online iti punem la dispozitie o multime de aparate pentru filtrarea apei pe care o consumi acasa. Incepand de la cani filtrante, la filtre pentru bucatarie si baie, dar si la sisteme intregi de filtrare si purificare a apei. 

Hai sa vedem, care sunt aparatele si produsele pe care le poti comanda pentru a avea grija de tine si de cei dragi cand vine vorba de consumul apei.

Cana filtranta pentru apa

Poate ai spune ca este doar o cana care iti permite sa ai mereu la indemana apa, insa ceea ce se omite, este fix cartusul filtrant pe care restul recipientelor nu il au. Atunci cand cana se umple cu apa de la robinet, trece prin filtrul special si elimina in cana doar apa curata fara impuritati, sedimente, microorganisme si alte lucruri care se regasesc in apa de la robinetul tau. 

cana filtranta apa curata

Pe langa aceste lucruri, o apa curata va schimba radical gustul cafelei, al ceaiului, al ciocolatei calde si al oricarui produs solubil pe care il indragesti pe parcursul zilei. Iti dai seama ca acest lucru va fi un plus pentru persoanele carora le vei face cadou o astfel de cana, nu? Apa filtrata cu cana speciala se toarna in aparatul de cafea sau in cel de ceai, iar bautura ta favorita va fi cea mai buna de pana acum.

Generator de apa hidrogenata Elis

Generatorul de apa hidrogenata Elis imbogateste apa cu hidrogen, conferind astfel apei un efect antioxidant. Cu un design modern si compact, Elis poate fi utilizat oriunde, acasa sau la birou, pentru a te bucura de beneficiile consumului de apa hidrogenata. Prin imbunatatirea apei cu hidrogen *ORP-ul (*potentialul de reducere al oxidarii) apei este redus de la valori de +120 mV la -300mV.

apa hidrogenata

Daca luam in calcul ceaiul verde, un bine cunoscut antioxidant ce inregistreaza valori ale ORP-ului intre -80mv si -100mV, generatorul de apa Elis iti ofera o apa cu un efect de cel putin 3 ori mai antioxidant decat al ceaiul verde.

Hidrogenul este un element vital si este prezent in corpul uman. Indeplineste numeroase functii precum neutralizarea radicalilor liberi, raspunzatori pentru imbatranirea organismului si a peste 90% din boli, previne degradarea celulelor, are un efect antiinflamator, protejeaza ADN-ul si impiedica dezvoltarea anormala a celulelor.

Para de dus cu filtru FHSH-6-C

Filtru de dus asigura indepartarea clorului din apa de pana la 99%. De asemenea, reduce continutul de metale grele, cum ar fi: plumbul, cromul si mercurul. Filtru de dus indeparteaza in mod eficient vaporii nocivi cauzati de amestecul de apa fierbinte si clor in timpul dusurilor. Instalarea este rapida si usoara. Trebuie doar sa atasezi capul de dus la furtunul de dus si asta este tot. Acum vei avea parte de o apa curata si sanatoasa si la dus. 

filtre baie para dus

Datorita design-ului unic pe care il prezinta, are o cadere de presiune foarte scazuta, ceea ce reprezinta un avantaj major in competitia cu alte produse. Cartusul de filtru multimedia elimina in mod eficient pana la 99% din clorul liber si il converteste in sare inofensiva.

Mai mult, acesta reduce amploarea si altor contaminanti continuti: metale grele (plumb, mercur), hidrogen sulfurat si oxid de fier. Un alt beneficiu de necontestat este ca poate echilibra pH-ul si elibereaza diverse microelementele care sunt benefice pentru pielea omului. Cu alte cuvinte, se comporta la fel ca un filtru de apa potabila.

Alege si tu filtre casnice potrivite pentru tine si ai grija de sanatatea ta si a celor din jur. Comanda acum produsele preferate din magazinul nostru online!

 

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 -17:00

0376 447 447 contact@aqualine.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!