Cumpara produse Aqualine la pret de Black Friday

Cumpara produse Aqualine la pret de Black Friday

Dupa cum bine stii deja, la Aqualine ai parte de reduceri de Black Friday in fiecare an. Nici anul acesta nu face exceptie! Asa ca te asteptam de vineri, 15 noiembrie 2019 si pana duminica, 17 noiembrie 2019 cu reduceri de pana la 71% la o gama variata de solutii pentru tratarea si filtrarea apei. 

In aceasta perioada vei beneficia de cele mai bune oferte de Black Friday la Aqualine si vei putea achizitiona produsele de care ai nevoie la preturi speciale. 

Avem o multime de produse incluse in promotia de Black Friday. Printre acestea se numara: cani filtrante, filtre casnice, cartuse filtrante, dedurizatoare, sterilizatoare cu UV si sisteme de filtrare cu osmoza inversa. Fiecare dintre acestea vor beneficia de o reducere substantiala, insa avem si un produs vedeta al acestei campanii. 

Vedeta acestei campanii este Generatorul de apa hidrogenata Elis, pe care il vei gasi la cel mai mic pret de pana acum. 

Cu un design modern si compact, Elis, poate fi folosit atat acasa, cat si la birou pentru a te bucura de beneficiile consumului de apa hidrogenata. Generatorul de apa hidrogenata imbogateste apa cu hidrogen conferind astfel apei un efect antioxidant. Efectul antioxidant al generatorului de apa Elis este de 3 ori mai mare decat al ceaiului verde. Ceaiul verde fiind cunoscut ca  cel mai puternic antioxidant, cu valori inregistrate ale ORP-ului (potentialul de reducere al oxidarii) intre -80mv si -100mV.

Prin imbunatatirea apei cu hidrogen ORP-ul (potentialul de reducere al oxidarii) este redus de la valori de +120 mV la -300mV. Hidrogenul, un element vital, este prezent in corpul uman indeplinind numeroase functii precum neutralizarea radicalilor liberi, raspunzatori pentru imbatranirea organismului si a peste 90% din boli. Pe langa asta hidrogenul previne degradarea celulelor, are un efect antiinflamator, protejeaza ADN-ul si impiedica dezvoltarea anormala a celulelor.

Consumul zilnic de apa hidrogenata are o multime de efecte benefice asupra organismului. Printre aceste efecte se numara mentinerea unei bune activitati a intestinelor, atenuarea durerilor musculare si articulare, echilibrarea nivelului ridicat de trigliceride, normalizarea nivelului zaharului in sange, reglarea tensiuni arteriale si scaderea nivelului de colesterol din organism. Totodata imbunatateste claritatea mentala si atentia, metabolismul, productia de colagen in celule, starea si calitatea pielii si creste performanta sportiva.
 

 

Pe langa acest generator de apa hidrogenata vei mai avea la dispozitie la preturi de Black Friday sisteme de ultrafiltrare a apei si sisteme de filtrare in 3 sau 4 etape. Cu ajutorul acestora vei obtine o apa curata, sanatoasa si 100% fara impuritati. De asemenea vei putea achizitiona si cani filtrante pe care sa le folosesti cu usurinta atat acasa cat si la birou si diverse filtre anti calcar. 

Comanda in perioada 15 - 17 noiembrie filtrele, sistemele si accesoriile de care ai nevoie la cele mai mici preturi. Asigura-te ca atat tu cat si familia ta consumati zilnic necesarul de apa si ca aceasta apa este 100% sanatoasa, curata si gustoasa. Odata ce ai inceput sa consumi, sa gatesti si sa te speli cu o apa curata vei simti imediat beneficiile acesteia asupra organismului tau. 

Profita de cele mai bune oferte de Black Friday la Aqualine si comanda cu incredere sistemele sau accesoriile de care ai nevoie pentru a consuma zilnic o apa curata si sanatoasa.

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 -17:00

0376 447 447 contact@aqualine.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!