Descopera ofertele Aqualine de Black Friday

Descopera ofertele Aqualine de Black Friday

Incepand cu ziua de vineri, 16 noiembrie 2018 si pana duminica, 18 noiembrie 2018 vor fi trei zile cu adevarat speciale atat pentru noi cat si pentru clientii nostri.

De ce?

Ofertele de Black Friday la Aqualine vor fi cu mult peste asteptarile tuturor si vor cuprinde o gama variata de produse. Ai sansa sa cumperi generatoare de apa hidrogenata, sisteme de filtrare, dedurizatoare sau accesorii pentru aceste aparate cu reducere de pana la 71%. Vei avea la dispozitie peste 40 de produse cu reduceri substantiale, care cu siguranta te vor ajuta sa iti echipezi casa cu sistemul de filtrare potrivit pentru a te bucura in fiecare zi de apa cu adevarat curata.

Trebuie sa vezi si Generatorul de Apa Hidrogenata, un must-have in orice casa datorita multiplelor beneficii pe care le are apa hidrogenata asupra organismului. Generatorul de apa hidrogenata imbogateste apa cu hidrogen, conferind astfel apei un efect antioxidant. Hidrogenul este un element vital, prezent in corpul uman, si care indeplineste numeroase functii: este raspunzator pentru neutralizarea radicalilor liberi, lupta impotriva imbatranirii organismului si ajuta la recuperarea mai rapida a corpului.

Sa vedem cateva beneficii aduse de consumul de apa hidrogenata:

1. Imbunatateste productia de colagen in celule - studiile arata ca celulele din pielea umana afectate de razele UV si-au dublat productia de colagen ca urmare a imersiei in apa hidrogenizata pentru trei zile.
2. Reduce ridurile - subiectii studiului care au facut baie in apa hidrogenata in fiecare zi timp de trei luni au prezentat o reducere semnificativa a ridurilor de pe fata si gat, in comparatie cu grupul de control.
3. Are efecte antioxidante - impiedica degradarea celulelor si inlatura cauza oxidarii, ajutand la repararea celulelor deja afectate.
4. Previne sindromul metabolic – consumul apei hidrogenate ajuta la cresterea nivelului enzimelor antioxidante, la cresterea nivelul colesterolului “bun” si la scaderea nivelul total al colesterolului.
5. Imbunatateste starea de sanatate a persoanelor cu diabet sau prediabet – pacientii care au consumat aceasta apa au prezentat scaderea nivelului colesterolul “rau” si stresului oxidativ din markerii urinari, precum si imbunatatirea metabolismului glucidic.

Hidrogenul din apa nu este foarte accesibil celulelor din organismul uman deoarece hidrogenul liber este relativ rar. Rolul apei imbogatite cu hidrogen este sa furnizeze acest element care este utilizat cu usurinta de catre celule. In corpul uman hidrogenul functioneaza ca antioxidant, ajutand la prevenirea degradarii si inflamarii celulelor, protejeaza AND-ul si combate cresterea necontrolata a celulelor.

Pe langa Generatorul de Apa Hidrogenata ale carui beneficii multiple le-am stipulat mai sus si pe care nu trebuie sa il uitati din cosul de cumparaturi de Black Friday, la Aqualine merita asteptarea produselor la reducere deoarece preturile vor fi mai mult decat accesibile pentru oricine doreste sa consume o apa mai curata.

Poti alege un dedurizator, care are capacitatea de a furniza apa dedurizata pentru intreaga casa, are un design compact si poate fi montat in spatii relativ mici, dar in acelasi timp permite stocarea unei cantitati mari de sare in rezervorul special fapt ce permite un interval de timp mult mai mare in care dedurizatorul funtioneaza fara interventia beneficiarului. Sau poti opta pentru o cana filtranta, cu ajutorul careia filtrezi apa rece direct de la robinet, iar asta iti va aduce beneficii cum ar fi: mancare cu un gust mai bun, aroma naturala a ceaiului sau cafelei si nu in ultimul rand iti vei proteja electrocasnicele.

In cazul in care ai deja majoritatea produselor care filtreaza apa pe care o consumi si cu care gatesti zi de zi, mai ramane sa iti cumperi o para de dus cu filtru. Aceasta reduce continutul de metale grele si indeparteaza in mod eficient vaporii nocivi cauzati de apa fierbinte amestecata cu clorul.

In cazul in care nu ai inca un dedurizator de apa, filtre sau accesorii pentru acestea, dar de mult te uiti pe diferite site-uri si citesti despre beneficiile apei dedurizate, filtrate sau hidrogenate si asteptai doar un pret mai mic acum este momentul tau. Inscrie-te la oferta de Black Friday Aqualine ca sa fii printre primii care vor avea acces toate informatiile printr-un newsletter despre produsele care vor fi reduse cu pana la 71%!

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 -17:00

0376 447 447 contact@aqualine.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!