Prinde cele mai bune oferte ale anului: Black Friday 2020 la Aqualine

Prinde cele mai bune oferte ale anului: Black Friday 2020 la Aqualine

Asa cum te-am obisnuit in fiecare an, si in 2020 ai cele mai bune oferte de Black Friday la produse pentru filtrarea si tratarea apei de la Aqualine. In fiecare an pregatim o serie de produse cu oferte greu de refuzat la produsele vedeta. Stim ca Black Friday este poate cel mai asteptat moment al anului (dupa Craciun) asa ca ne face placere sa venim in fata clientilor nostri cu cele mai mari reduceri din an.

Ce este Black Friday?

Black Friday este numit de foarte multi oameni ca fiind "evenimentul anului", iar noi nu putem sa ii contrazicem. Black Friday (vinerea neagra) se celebreaza in Statele Unite ale Americii in ultima vineri a lunii noiembrie si este ziua cu cele mai mari reduceri din an. Chiar daca este un concept imprumutat, si in Romania sarbatorim Black Friday de foarte multi ani, atat in magazinele fizice, dar mai ales in magazinele online. 

Cand este Black Friday 2020?

Black Friday 2020 are loc in 13 noiembrie. Dar, pentru ca reducerile nu sunt niciodata suficiente, vom avea Black Friday weekend, asa ca Black Friday 2020 la Aqualine va incepe in zorii zilei de 13 noiembrie si se va incheia la miezul noptii in data de 15 noiembrie.

Cum aflu reducerile de Black Friday? 

Daca vrei sa fii primul care afla reducerile si lista produselor cu cele mai bune oferte, aboneaza-te aici la newsletterul nostru si promitem sa iti dezvaluim produsele la prima ora a diminetii de 13 noiembrie. Am pregatit o lista cu peste 30 de produse de filtrare si purificare a apei perfecte pentru a avea o apa curata si sanatoasa la tine acasa sau chiar la birou. 

Ce pot sa cumpar de Black Friday de la Aqualine?

Tot ce ai nevoie acasa sau la birou pentru filtrarea si tratarea apei se regaseste in lista produselor cu reduceri de Black Friday. Am pregatit o serie de produse numai bune de instalat si de avut acasa pentru ca tu si familia ta sa consumati in fiecare zi doar apa curata si sanatoasa. 

Cafeaua va avea un gust mai intens, ceaiurile vor fi mult mai aromate, iar apa consumata va fi mult mai buna. De asemenea, produsele regasite in oferta de Black Friday sunt potrivite si in bucatarie, dar si in baie. Alege produsele Aqualine care elimina fierul, cuprul, microorganismele si virusii din apa pe care o consumi zilnic. 

Printre cele mai indragite produse din portofoliul nostru se numara sistemele de purificare, canile filtrante si diferite filtre care se monteaza simplu si rapid in casa ta. Dar pentru ca stim cat este de importanta consumarea unei ape curate, oferta noastra cuprinde reduceri si la: cartuse filtrante, dedurizatoare, sterilizatoare cu UV si sisteme de filtrare cu osmoza inversa. 

Toate produse din aceste categorii vor beneficia de o reducere substantiala (cel mai bun pret din acest an), insa avem si un produs vedeta al acestei campanii.

Si pentru ca in acest an mai mult ca oricand se pune accentul pe apa pe care o consumam in contextul pandemiei de COVID19, vedeta campaniei de Black Friday este cana filtranta Ecosoft Dewberry Slim.

Cana filtranta Ecosoft Dewberry Slim este conceputa pentru a asigura o purificare de inalta calitate a apei pentru baut, eliminand impuritatile si imbunatatind gustul. Apa de la robinet este turnata in rezervorul superior (palnie), apoi trece printr-un element de filtru special care curata impuritatile principale si apoi este colectata in rezervorul inferior. Rezultatul este apa filtrata curata si gustoasa, gata de baut, limpede si cu gust proaspat.

Daca te intrebi de ce ai nevoie de o cana filtranta acasa sau la birou, ei bine, raspunsul este foarte simplu. Cana filtranta iti ofera posibilitatea consumarii apei de la robinet (de la reteaua nationala) intr-un mod sanatos, astfel ca aceasta cana filtranta curata apa de impuritati si iti ofera mereu apa sanatoasa la indemana. 

Cana are un design elegant si subtire, astfel ca poate fi pusa in frigider cu usurinta. Are un sistem cu capat care tine praful departe, dar si picioare antialunecare care mentin stabilitatea acesteia pe masa. 

Comanda in perioada 13 – 15 noiembrie 2020 filtrele, sistemele si accesoriile de care ai nevoie la cele mai mici preturi. Asigura-te ca atat tu cat si familia ta consumati zilnic necesarul de apa pentru hidratare optima si ca aceasta apa este 100% sanatoasa, curata si gustoasa. Odata ce ai inceput sa consumi, sa gatesti si sa te speli cu o apa curata vei simti imediat beneficiile acesteia asupra organismului tau si asupra sanatatii. 

Profita de cele mai bune oferte de Black Friday la produse pentru filtrarea si tratarea apei de la Aqualine si comanda cu incredere tot ce ai nevoie pentru a consuma zilnic o apa curata si sanatoasa.

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 -17:00

0376 447 447 contact@aqualine.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!