Produse pentru purificarea apei necesare in 2020

Produse pentru purificarea apei necesare in 2020

Daca printre rezolutiile pentru anul viitor se numara si alegerea unui stil de viata sanatos, atunci esti in locul potrivit. O alimentatie sanatoasa si echilibrata este cheia succesului spre o viata lunga, lipsita de probleme. Dupa cum bine stim, corpul nostru are un procentaj foarte mare de apa, asa ca, este indicat si necesar sa consumam zilnic minimum 2 litri de apa. Cel mai important aspect, este acela care priveste apa pe care o consumam atat pentru baut, cat si pentru spalarea veselei sau a garderobei. In articolul de azi am ales sa vorbim, mai ales ca suntem in prag de nou an, despre cele mai importante filtre casnice pentru care trebuie sa optezi in anul 2020. 

Poate in zona in care locuiesti ai parte de o apa dura, cu mult clor, care totusi nu reuseste sa elimine bacteriile si impuritatile. Mai mult, o apa cu un procentaj ridicat de clor afecteaza PH-ul pielii si cauzeaza uscarea acesteia si chiar iritatii sau diverse eczeme. 

Dar, in Romania, indiferent de zona in care locuim, sunt foarte putine locuri in care apa potabila de la robinet este 100% sanatoasa. Sistemele sunt subrede si vechi, tevile prin care trece apa nu sunt curatate, iar clorul nu face altceva decat sa cauzeze probleme sanatatii pe termen lung. 

Cu siguranta simti si tu ca trebuie sa faci o schimbare in viata ta. Mai ales daca achizitionezi constant apa imbuteliata pentru consum. Costurile apei imbuteliate nu pot fi amortizate decat prin alegerea unor filtre casnice. Asa ca, mai jos iti prezentam trei astfel de filtre pe care sa le instalezi la tine acasa si sa incepi anul 2020 intr-o maniera sanatoasa. 

Generator de apa hidrogenata Elis

Generatorul de apa hidrogenata Elis imbogateste apa cu hidrogen, conferind astfel apei un efect antioxidant. Cu un design modern si compact, Elis poate fi utilizat oriunde, acasa sau la birou, pentru a te bucura de beneficiile consumului de apa hidrogenata. Prin imbunatatirea apei cu hidrogen *ORP-ul (*potentialul de reducere al oxidarii) apei este redus de la valori de +120 mV la -300mV.

Daca luam in calcul ceaiul verde, un bine cunoscut antioxidant ce inregistreaza valori ale ORP-ului intre -80mv si -100mV, generatorul de apa Elis iti ofera o apa cu un efect de cel putin 3 ori mai antioxidant decat al ceaiul verde.

Hidrogenul este un element vital si este prezent in corpul uman. Indeplineste numeroase functii precum neutralizarea radicalilor liberi, raspunzatori pentru imbatranirea organismului si a peste 90% din boli, previne degradarea celulelor, are un efect antiinflamator, protejeaza ADN-ul si impiedica dezvoltarea anormala a celulelor. 

Filtru anticalcar pentru masina de spalat Scalex Ecosoft

Apa care dispune de mult clor si care contine diferite metale si microorganisme, afecteaza hainele pe care le spalam. In timpul uscarii, apa se evapora, insa elemenetele din apa nu dispar si ajung la piele. Gandeste-te doar la articolele de lenjerie de pat sau lenjerie intima. Daca ai o piele sensibila, organismul tau va reactiona prin diferite infectii sau reactii cutanate. Nu prea ai vrea sa te trezesti cu cine stie ce probleme de ordin dermatologic din cauza apei cu care ti-ai spalat hainele. 

Cel mai des, cand vine vorba despre spalarea hainelor cu masina de spalat, ne lovim de calcar. O apa calcaroasa afecteaza hainele, dar cel mai mult are de suferit masina. Formarea depunerilor de calcar reduce eficienta unei masini de spalat rufe sau a unei masini de spalat vase, ceea ce duce la defectarea echipamentului, fara posibilitatea de recuperare.

Filtrul Scalex protejeaza echipamentul de depunerile de calcar, economiseste pana la 30% din consumul de energie, creste eficienta detergentilor cu pana la 40%, creste eficienta si prelungeste durata de viata a masinilor de spalat rufe si a masinilor de spalat vase. Rufele spalate isi vor pastra culoarea, forma si moliciunea, iar suprafata ustensilelor si a vaselor nu va avea pete albe de calcar. 

Para de dus cu filtru FHSH-6-C

Filtru de dus asigura indepartarea clorului din apa de pana la 99%. De asemenea, reduce continutul de metale grele, cum ar fi: plumb, crom si mercur. Filtru de dus indeparteaza in mod eficient vaporii nocivi cauzati de amestecul de apa fierbinte si clor in timpul dusurilor. Instalarea este rapida si usoara. Trebuie doar sa atasezi capul de dus la furtunul de dus si asta este tot. Acum vei avea parte de o apa curata si sanatoasa si la dus. 

Datorita design-ului unic pe care il prezinta, are o cadere de presiune foarte scazuta, ceea ce reprezinta un avantaj major in competitia cu alte produse. Cartusul de filtru multimedia elimina in mod eficient pana la 99% din clorul liber si il converteste in sare inofensiva.

Mai mult, acesta reduce amploarea si altor contaminanti continuti: metale grele (plumb, mercur), hidrogen sulfurat si oxid de fier. Un alt beneficiu de necontestat este ca poate echilibra pH-ul si elibereaza diverse microelementele care sunt benefice pentru pielea omului. Cu alte cuvinte, se comporta la fel ca un filtru de apa potabila.

Acestea sunt doar trei dintre cele mai importante filtre casnice pe care este bine sa le achizitionezi. Iti promitem ca dupa ce le cei utiliza, nu te vei mai putea intoarce la apa simpla de la robinet si cu siguranta vei vedea imbunatatiri ale calitatii vietii tale si ale familiei. La multi ani si un an nou plin de sanatate! 

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 -17:00

0376 447 447 contact@aqualine.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!