Purificatoarele pentru apa - Sanatate pentru intreaga familie

Purificatoarele pentru apa - Sanatate pentru intreaga familie

In trecut, cei mai multi dintre noi ne bucuram de o apa curata si sanatoasa pe care o procuram fie de la fantana din curtea casei, fie de la izvoare, fie chiar de la robinet. Nivelul poluarii a crescut in ultimii ani foarte mult, iar asta inseamna ca exista foarte putine zone care mai dispun inca de o apa pura. Apa din cele mai multe zone este afectata de o multime de microbi, microorganisme, nitriti, nitrati si diferite metale grele. Pentru ca stim ca iti doresti ca familia ta sa fie sanatoasa si sa consume zilnic o bautura de calitate, am ales ca in articolul de azi sa vorbim despre procesele si aparatele de purificare pentru apa pe care le poti instala chiar la tine acasa. 

De ce sunt necesare filtrele de apa? 

Aceasta este o intrebare care apare in mod justificat in mintea fiecarei persoane. Pentru ca standardele de calitate accepta o anumita cantitate de contaminanti si fac un compromis intre calitate si capacitatea tehnologica de a produce apa potabila la nivelul acestor standarde. In cazul in care vorbim despre sanatate, nu trebuie sa existe compromisuri. Filtrele purificatoare vin si elibereaza apa de contaminanti, reducand numarul lor practic la zero. Cu alte cuvinte: este nevoie sa folosim filtre de apa casnice pentru ca tehnologic este imposibil sa avem apa fara contaminanti.

Principalul rol al unui purificator de apa este acela de a curata apa de la robinet de diverse impuritati si bacterii care ne-ar putea afecta sanatatea, atat la interior, cat si la exterior. Apa care nu este curata si purificata poate crea probleme atat in cazul in care este consumata ca bautura, cat si in cazul in care gatim cu ea sau chiar spalam rufele.

In plus, un astfel de purificator, prin sistemul de filtrare pus la dispozitie, asigura un gust mult mai bun si un miros placut al apei pentru ca noi sa o putem consuma cu placere si fara riscul de a ne imbolnavi. In principiu, procesul de purificare a apei de la robinet poate fi realizat fie prin intermediul unui filtru de carbon simplu, a mai multor nivele de filtrare fie printr-o solutie complet folosind filtrele cu osmoza inversa.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca apa este cel mai important element pentru organism, iar calitatea apei pe care o consumam ne influenteaza calitatea vietii. Din pacate, atat apa de la robinet cat si apa imbuteliata pe care o gasim in comert nu sunt cele mai bune pentru sanatatea noastra. Conditiile necorespunzatoare de depozitare si compozitia plasticului folosit la fabricarea bidonului, fac din apa imbuteliata un adevarat dusman pentru sanatate.

Alegand cel mai bun purificator de apa pentru acasa, nu numai ca vei scapa de grija achizitiei de apa, de stresul reciclarii bidoanelor si sticlelor din plastic, dar vei dispune neconditionat de apa pura, potabila la costuri scazute. Indiferent ce aparat alegi, vei vedea ca in timp aceasta investitie va fi una profitabila care se va amortiza foarte repede. 

In magazinul nostru online gasesti o gama variata de aparate de purificare pentru apa, iar acum ca ai vazut care sunt motivele pentru care sa alegi un astfel de aparat, te invitam sa vezi intregul catalog de produse si sa alegi aparatul potrivit pentru tine si familia ta! 

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 -17:00

0376 447 447 contact@aqualine.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!