Top 3 cele mai bune statii pentru deferizare

Top 3 cele mai bune statii pentru deferizare

Cu totii ne dorim sa consumam o apa curata, de cea mai buna calitate, insa de cele mai multe ori nu suntem constienti la ce pericole suntem expusi atunci cand alegem apa de la robinet. Cel mai des intalnim in apa de acasa sau de la birou, diferite microorganisme sau chiar concentratii mari ale diferitelor metale.

Chiar daca nu ne dam seama de aceste aspecte, in apa pe care o consumam pot exista valori impresionate de fier sau mangan. Daca iti doresti o apa curata si care sa nu iti provoace diferite probleme de sanatate, iti propunem sa achizitionezi o statie de deferizare atat acasa, cat si la birou.

Concentratia foarte mare de fier si/sau mangan poate sa fie extrem de daunatoare. In primul rand, organismul tau este slabit si pot aparea diferite probleme cu care sa te confrunti toata viata. Daca utilizezi o statie de deferizare poti reduce acest risc foarte mult si te poti bucura de o viata sanatoasa alaturi de cei dragi.

Fierul si manganul din apa pe care o consumi iti pot afecta electrocasnicele, incepand de la masina de spalat si pana la blender. De asemenea, hainele tale se pot pata in timpul spalarii, chiar daca utilizezi cel mai bun detergent de rufe. In acest caz, este timpul sa iei in considerare achizitionarea unei astfel de statii de deferizare.

Top trei statii de deferizare

In magazinul nostru online gasesti o gama diversificata de astfel de statii care au grija de tine si cei dragi si iti ofera o apa proaspata, curata si sanatoasa. Aceste statii au rolul de a elimina fierul, manganul si impuritatile care se gasesc in apa din casa ta sau chiar din biroul tau. Alege statia potrivita din cele mai bune!

1. Statie de deferizare / demanganizare cu Pyrolox 1054PT-DF - Pyrolox este un strat de granule multimedia de filtrare a apei utilizat pentru indepartarea de hidrogen sulfurat, fier si mangan. Printr-o reactie chimica naturala, Pyrolox are capacitatea de a produce o apa de calitate.

Pyrolox functioneaza in urma unei reactii de catalizare prin care hidrogenul sulfurat, fierul si manganul sunt oxidate si fixate pe stratul multimedia, acesta ramanand neschimbat. Pyrolox poate fi folosit combinat cu sistemele de aerare, clorinare, dedurizare si alte metode de pre-tratare a apei, folosite in aplicatiile dificile. Clorul si ceilalti oxidanti accelereaza reactia de catalizare. In concluzie, Pyrolox este o forma de mineralizare naturala si un mijloc ecologic de filtrare al apei.

2. Statie de deferizare / demanganizare 1054BT- Clack - Birmul este un mediu de filtrare utilizat pentru inlaturarea fierului si manganului din apa. Birmul actioneaza ca un catalizator intre oxigen si fierul dizolvat in apa producand hidroxid feric care precipita si astfel poate fi usor filtrat. Caracteristicile fizice ale mediului Birm asigura un excelent sistem de filtrare, care se curata prin spalarea inversa.

Acest mediu este foarte avantajos din punct de vedere economic, in comparatie cu alte metode folosite pentru eliminarea fierului si manganului din apa. Nu se recomanda folosirea apei clorinate in cazurile de filtrare cu Birm.

3. Statie de deferizare / demanganizare 1035PT- Clack - Suprafata de filtrare necesara (mp) = Debit(mc/h) / Viteza de filtrare (m/h), intervalul de pH al apei: 6,5 - 9,0; volum liber min. 40% din inaltimea filtrului. Pyrolox ajuta la indepartarea de hidrogen sulfurat, fier si mangan din apa pe care o consumati.

Pyrolox dispune de o reactie chimica naturala care are capacitatea de a transforma apa. Reactia este una de catalizare prin care hidrogenul sulfurat, fierul si manganul sunt oxidate si fixate pe stratul multimedia, acesta ramanand neschimbat. Pyrolox este o forma minerala naturale de dioxid de mangan, care transfroma aceasta statie de deferizare intr-un mijloc ecologic de filtrare al apei.

 

Indiferent de zona in care locuiesti, este important ca apa pe care o consumi sa fie supusa unor teste prin care poti vedea daca acea apa este sau nu buna pentru consum. In cazul in care testele arata ca apa ta nu este curata si sanatoasa, este momentul sa achizitionezi o statie de deferizare pentru ca tu si cei dragi sa va bucurati de cea mai buna apa.

 

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 -17:00

0376 447 447 contact@aqualine.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!