Top 3 produse pentru tratarea apei pe care sa le incerci in 2021

Top 3 produse pentru tratarea apei pe care sa le incerci in 2021

2021 se apropie cu pasi repezi. Ti-ai pregatit lista cu obiective pentru noul an?

Daca da, probabil ca o propozitie suna cam asa: imi propun sa fac tot ce imi sta in putinta pentru ca atat eu, cat si cei dragi sa ne bucuram de o sanatate de fier

Daca iti doresti sa incepi noul an cu dreptul si sa faci cateva schimbari mici, dar cu efecte mari,

in cadrul acestui magazin online cu filtre de apa iti punem la dispozitie cele mai bune solutii pentru tratarea apei pentru ca tu sa te bucuri de o apa curata atat pentru consum, cat si pentru gospodarie.

De ce este importanta apa filtrata

Chiar daca apa de la robinet este promovata drept buna pentru consum si uz casnic, mirosul de clor, gustul pronuntat provocat de acest dezinfectat si metalele grele, pot provoca o multime de probleme pentru sanatatea noastra.

Unele dintre cele mai semnificative efecte negative ale consumului de apa asupra sanatatii includ probleme gastrointestinale, perturbarea sistemului nervos si a celui reproducator, dar si afectiuni cronice.

De asemenea, apa clorinata, poate provoca imbatranirea prematura a pielii. Efect similar expunerii prelungite la soare.

Iar efectele negative nu se termina aici. Inclusiv aparatele electrocasnice precum masina de spalat sau cafetiera se pot deteriora din cauza clorului din apa folosita.

Din fericire, acum exista o multime de solutii pentru filtrarea si tratarea apei atat pentru consum, cat si pentru uz casnic care functioneaza pentru a-ti imbunatati calitatea vietii si a te ajuta sa iti intreti obiectele electrocasnice pentru cat mai mult timp, cu minimum de efort.

Top 3 produse pentru tratarea apei

In magazinul nostru online gasesti o selectie riguroasa de produse care iti asigura o apa curata, sanatoasa si proaspata in orice moment. Produsele noastre ajuta la eliminarea bacteriilor si virusurilor, a metalelor grele, a clorului si a altor contaminanti. 

Alege produsul potrivit nevoilor tale sau chiar pe toate pentru o ingrijire completa si complexa a sanatatii tale, dar si a locuintei.

Para de dus cu filtru FHSH-8-C 

Para de dus cu filtru FHSH-8-C elimina clorul din apa in proportie de 99%!

Mai mult decat atat, ajuta si la eliminarea continutului de metale grele din apa, precum plumbul, cromul si mercurul, dar si a vaporilor nocivi rezultati din amestecul de apa fierbinte si clor.

Instalarea produsului este ca o joaca de copii. Trebuie doar sa atasezi capatul de dus la furtun si poti incepe sa te bucuri de efectele benefice ale dusului cu o apa cu adevarat curata.

 

Care va fi diferenta daca vei folosi aceasta para de dus cu filtru?

O piele mai hidratata si neteda si un par mai moale si mai stralucitor. Vei preveni probleme de respiratie provocate de inhalarea vaporilor de clor. Vei uita de senzatia de prurit la nivelul scapului, ochi inrositi si piele uscata.

Filtru anticalcar pentru masina de spalat

Folosirea acestui filtru anticalcar este extrem de util daca vrei sa prelungesti durata de viata a aparatelor electrocasnice din locuinta, daca vrei sa cresti eficacitatea detergentului cu pana la 30% si… daca vrei sa reduci consumul de energie electrica.

 

Generator de apa hidrogenata Elis

Hidrogenul este un element vital pentru organismul uman. Acest neutralizeaza radicalii liberi, previne imbatranirea organismului, protejeaza ADN-ul si previne dezvoltarea anormala a celulelor. 

Astfel, generatorul de apa hidrogenata Elis va deveni partenerul tau de incredere pentru protejarea organismului tau si a celor dragi.

Cateva motive pentru a consuma apa hidrogenata?

Incetineste procesul de imbatranire a organismului, intareste sistemul imunitar, imbunatateste metabolismul, normalizeaza nivelul de zahar in sange, reduce inflamatiile si creste si mentine nivelul de energie pe durata intregii zile.

Si tu te poti bucura de toate aceste beneficii incredibile pentru sanatate consumand si folosind in gospodarie solutii profesionale pentru tratarea si purificarea apei. 

Analizeaza produsele din cadrul acestui magazin online cu filtre de apa si accesorii si alege solutiile de care ai nevoie cu un simplu click!

 

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 -17:00

0376 447 447 contact@aqualine.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!